MAZE

THE ONE STOP SHOP

Het is makkelijk om alles bij een bedrijf te laten regelen, wij houden uw bestanden bij en zorgen dat alles goed geregeld is zodat u zonder zorgen kunt ondernemen. Daarom is Maze "the one stop shop" de ideale oplossing voor elke ondernemer. Waarom zou u verschillende marketing en branding werkzaamheden bij een andere leverancier het laten doen? Elke leverancier werkt op een andere manier waardoor u weer alles moet gaan bijhouden en voor deze leverancier moet u de bestanden zo en voor de ander het weer op een andere manier aanleveren. Wij snappen dat dit niet klantvriendelijk is en dat het voor vele ondernemers het allemaal ergernissen meebrengt. Wordt klant bij Maze en u bent af al het gedoe plus wij zijn altijd goed bereikbaar.
maze drukwerkkleding drukken

TEXTIEL DRUKKEN

KLEDING BEDRUKKEN


Bij Maze hechten wij veel waarde aan de kwaliteit nooit uit het oog verliezen. Met onze bedrukte kleding zorgen we ervoor dat u de juiste indruk maakt in uw dagelijkse werkzaamheden of op evenementen. Onze grafische ontwerpers maken elk logo of ontwerp passend voor het bedrukken of borduren van textiel. Naast het borduren en bedrukken van kleding leveren wij een flinke collectie textielproducten aan die bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden om een kledinglijn op te zetten. Door samenwerkingen met vele leveranciers kunnen wij elke branche voorzien van de gewenste kleding.

druk1druk2

BELETTEREN

CUSTOM DESIGN


Voor logo, belettering of andere reclame uitingen voor uw bedrijf bent u bij Maze aan het juiste adres. Het maakt niet uit of het een bord, auto, busje, vrachtwagen of het volledig bestickeren van uw winkelruit. Tegenwoordig is alles bijna mogelijk en iedereen wilt opvallen, daar helpen wij u graag mee en adviseren u over de mogelijkheden van onze producten en materialen. Wij ontwerpen en brengen jouw visie tot werkelijkheid Wij weten dat er zoveel mogelijk is en daarom spreken wij graag met u af om te kijken wat u wilt en wat er mogelijk is.

LATEN WE KIJKEN WAT DE MOGELIJKHEDEN ZIJN

ONTWERP

MAZE

Bent u op zoek naar een ervaren ontwerper? Bij Maze bent u aan het juiste adres, wij werken met professionele programma's zoals Photoshop, Illustrator enz. Wij hebben ervaring met het maken van ontwerpen voor op winkelruiten, auto's, bussen maar ook voor drukwerk. Denk aan posters tot aan flyers, wij houden rekening met kantlijnen tot aan gebruik van snijranden. Onze ontwerpers zorgen ervoor dat het design er mooi, subtiel maar vooral goed in elkaar zit. Laat het doen door een ervaren ontwerper zodat u verzekerd bent dat het goed en professioneel in elkaar zit.