profiel2profiel1
 

MAXGRAVITY

WIE BEN IK

Ik ben Howard en ik hou van hippe, nieuwe en innoverende design. Of het nou gaat om kleding, een merk, gadgets of websites, het maakt mij niet uit. Naast mijn evenementen bureau ben ik MaxGravity gestart voor alle ontwerp opdrachten die ik kreeg. De eerste keer dat ik photoshop onder handen kreeg was ik meteen verkocht. Ben als een bezeten computer nerd achter mijn computer gedoken en ik heb jaren lang de flyers van mijn eigen events gemaakt. Naast onze eigen flyers kregen we ook aanvragen vanuit de gemeente om hun drukwerk te maken voor alle jongerencentrums van de gemeente Haarlemmermeer.
Maze WordpressMaze Wordpress Pink
Maze AdobeMaze Adobe Pink
Maze GoogleMaze Google Pink
Maze MarktplaatsMaze Marktplaats Pink
Maze FacebookMaze Facebook Pink
Maze InstagramMaze Instagram Pink

WEBDESIGN

ZELF LEREN EN EXPERIMENTEREN

In 2014 zijn we gedoken in de wereld van webdesign. Na vier succesvolle jaren in de evenementen groeide onze eigen evenementen uit hun voegen en moesten wij de next level opzoeken. We gingen ons verdiepen in Facebook ads en in webdesign voor onze evenementen. We hebben toen een website laten maken voor ons bedrijf maar we waren daar niet enthousiast over. Voor onze eigen evenementen wilden we websites maken die precies eruit zagen zoals wij dat wilden, dus gingen we het leren en het was echt een hels karwei.

WORDPRESS

WE BLIJVEN DOORGAAN

Na onze eerste website waar we echt tevreden over waren gingen we door en we stapten over naar Wordpress. Al snel volgden meer sites, daarnaast kregen we steeds meer aanvragen van buiten af en zo rolden wij deze branche in. In 2017 hebben wij besloten om webdesign en design onze core business te maken. Momenteel werken we aan diverse mooie projecten, voor bedrijven als Wings Hotel Rotterdam, Hugo Wonen, Used Tyre Center en nog veel meer.