About

About me

Ik ben Howard, een online en offline creatieveling. De afgelopen tien jaar heb ik evenementen georganiseerd en mijn interesse voor sociale media en alles online werd langzaam een obsessie. Bezig zijn met muziek is leuk maar ik kwam er langzaam achter dat mijn interesse voor steeds "the next big thing" vinden nog veel leuker was. Je kent het wel, je kijkt online en iedereen heeft het erover. Het kan een dansje zijn, een challenge, gekke meme's tot aan leuke acties. Voor evenementen probeerde we acties en leuke dingen te verzinnen om mensen over te halen om naar feesten te gaan.

Naast leuke nieuwe acties bedenken werd ik ook langzaam een verkapte trendwatcher. Zonder erbij na te denken probeer je altijd iets nieuws neer te zetten voordat anderen dat hebben gedaan. Denk aan artiesten, muziek, design enz. Design is natuurlijk erg belangrijk, club bezoekers kwamen op evenementen af omdat ze op facebook, flyers of posters een design zagen wat hun aantrok.

Flyers kochten we in maar de flyers werkte niet goed en ik ben me zelf erin gaan verdiepen. Ik heb dagen lang youtube films gekeken en duizenden websites bekeken net zo lang tot ik redelijk kon photoshoppen en ik ben me erin blijven verdiepen, tutorials kijken en oefenen tot ik alles kon maken was een missie. Onze events werden steeds beter bezocht en op een flyer konden we nieteens meer alles kwijt, langzaam begon ik me te verdiepen in websites. De eerste website duurde weken voordat die af was maar het resultaat was te gek. Ik ging net zo lang door tot alles precies goed stond, alles stond netjes naast elkaar en onder elkaar, plaatjes waren haarscherp.
Twee jaar geleden ben ik gestopt met evenementen organiseren omdat ik eruit gegroeid ben. Ik wilde na zoveel jaar evenementen ook weer wat anders gaan doen. Ik ben toen begonnen met Maze Group, daar neem ik (online)werkzaamheden van bedrijven uit handen zodat ze zich kunnen concentreren op hun core business. Het duurde even voordat het van de grond kwam. Werkzaamheden als Google Ads, Marktplaats zakelijk, sociale media, website tot aan designs maken voor reclame uitingen kunnen ze allemaal bij Maze Group neer leggen en daar zorgen wij ervoor dat alles geregeld is en op tijd af is.

Naast mijn werkzaamheden voor Maze Group krijg ik ook regelmatig vragen voor Max Gravity op instagram of via via. Daarom heb ik Max Gravity opgezet, een site waar mensen mij direct kunnen benaderen voor designs; zoals verpakkingen, websites, flyers, posters, banners etc. Maakt niet uit of het corporate of totaal anders eruit moet zien. Ik maak in overleg, iets wat past bij uw bedrijf.